NÁLUNK ALAP AZ EXTRA

A Ford modellek megbízhatósága, és híres vezetési élménye nagyszerű technológiai és kényelmi funkcióinak köszönhető. Tudta, hogy ezeket az extrákat – rengeteg másik mellett – már az alapmodelleink is tartalmazzák?

Vásároljon Ford Fiesta, Puma vagy Mondeo személyautót, és fedezze fel a számtalan extra felszereltséget, amit alapáron kínálunk Önnek. Ráadásul most még téligumi szettet vagy tartozékutalványt is adunk ajándékba!

Modelljeinkben elérhető az új FordPass Connect modem, ami megkönnyíti az utazásokat. Összeköti a járművében és az okostelefonjában található összehangolt funkciókat, így útközben is kapcsolatban maradhat a világgal. Többek között figyelmezteti Önt a környékbeli utakon előforduló veszélyforrásokra, információt közöl a legfrissebb forgalmi adatokról, üzemanyag-jelentése segítségével pedig a vezetés hatékonyságát is nyomon követheti.

Bövebben a FordPass Connect előnyeiről itt olvashat.


Az ajánlat 2020. december 31-ig érvényes.


 • [Insert alt tag]
 • Ford Fiesta Connected

  A Ford Fiesta arra született, hogy átadja a vezetés impulzusait. Amint beindítja a motorját, modern funkciók és technológiai rendszerek egész sora kel életre, hogy lendületes és pihentető legyen a vezetés minden alkalommal. Ebben olyan extra felszereltségek segítenek, mint a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a sávtartó automatika, illetve a sebességtartó automatika, melyek elérhetőek már a Ford Fiesta Connectedben is.

  Időpontfoglalás
 • [Insert alt tag]
 • Ford Mondeo Business

  A Ford Mondeo testre szabható kényelmi, illetve technológiai szolgáltatásokat, intelligens funkciókat, okos biztonsági megoldásokat, erőteljes motort és mindenekfelett egyedülálló stílust, kifinomult eleganciát kínál Önnek. Mindezt extra felszereltségekkel, már alapáron: aktív ki- és beparkolást segítő automatika, első és hátsó parkolóradar tolatókamerával, SYNC3 8” érintőképernyős kijelző navigációs rendszerrel. Élvezze a kényelmet! 

  Időpontfoglalás • [Insert alt tag]

 • Ford Puma Titanium

  Arra tervezték, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a modern életből. Magával ragadó dizájn, merész kialakítás, elbűvölő formák. Ráadásul a Ford Puma nemcsak szép, de okos is: részletekig átgondolt technológiai megoldásaival és hasznos extra felszereltségeivel – mint például a projektoros LED fényszórók, hátsó parkolóradar, SYNC3 8” érintőképernyős kijelző navigációs rendszerrel és a 17"-os könnyűfém kerekek – felejthetetlenné teszi az utazást.

  Időpontfoglalás

Fontos Információ: 

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel! [*]Az új személyautókra érvényes bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza az olyan tételeket, mint a márkakereskedőkhöz történő leszállítás és az ÁFA (27%). Az új haszongépjárművekre érvényes nettó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást. Külön tételt képeznek: a jármű forgalomba helyezési illetéke és a rendszámtáblák költsége (becsült).


Akciós ajánlatok...
Feltételek Adatvédelem Állásajánlatok