Ford Fiesta ajánlat magánszemélyeknek

Ford Fiesta 5 ajtós Connected 75LE bruttó 4 499 000 Ft-tól Ford Credit finanszírozással*


*Az ajánlat 2021. március 31-ig megkötött vevőszerződésekre a készlet erejéig érvényes.

Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.


A Connected alapfelszereltségének főbb elemei:


  • ABS, ESP, Visszagurulásgátló
  • 6 légzsák
  • LED nappali menetfény
  • Manuális légkondicionáló berendezés
  • Távirányítós központi zár
  • ICE csomag 55: 2 db USB, Bluetooth, 8"-os érintőkijelző, 6 hangszóró, SYNC 2.5, kormányról vezérelhető audiorendszer
  • Elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrök integrált irányjelzőkkel


5 év garancia Töltse le a Fiesta katalógust!Jelentkezzen tesztvezetésre!Konfigurálja a járművet! Időpontfoglalás


Az ajánlat Ford Fiesta Connected 1.1l 75LE, 5 ajtós, EUR6.2 M5 modellre vonatkozik. Ford Bázis finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,19% - 15,99% érték közötti lehet, 3.599.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 60 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű CASCO biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A Ford márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

Az ajánlat 2021. március 31-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,6-6,8 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 103-153 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555
Akciós ajánlatok...
Feltételek Adatvédelem Állásajánlatok