Megérkezett a legokosabb kisautó

2017. 09. 05.

A kifejezetten városi, trendérzékeny hölgyeknek tervezve már hazánkban is kapható az új Ford Fiesta. Az autó számos extrával, vezetést könnyítő támogatással és művészi kivitelezéssel, személyre szabható színösszeállításokkal érhető el, minden igényt kielégítve. Az új Fiestában megtalálható minden, amiért 40 éve imádják az emberek, sőt a legújabb technológiai megoldásoknak és designnak köszönhetően akár a prémium kategóriás autókkal is felveszi a versenyt.

Az új modellek különlegessége, hogy teljesen személyre szabhatjuk azok megjelenését. A Ford több mint 20 000 variációt kínál az autó színeinek és belső terének tervezésénél, ami duplája az eddigi lehetőségeknek, így mindenki saját személyiségére szabhatja kedvenc Fiestáját. Már az autó alapszínei is eltérnek a megszokottól, hiszen a Fiesta megvásárolható Bohai Bay Mint (pasztell menta), Chrome Copper (rézvörös), Race Red (tűzpiros) vagy Blue Wave (tengerkék) színben is. Ezek kombinálhatók szinte számtalan kialakításban, különböző kiegészítőkkel. A belső tér kialakításánál tudományos szempontokat is figyelembe vettek, sőt pszichológusok segítették a tervezők munkáját, mivel fontos volt, hogy az autó valóban minden kimondott és kimondatlan igényt kielégítsen. A felhasznált alapanyagok minden esetben prémium minőségűek legyen szó az ülés szövetéről vagy a kormánymű bőr borításáról, emellett pedig a műszerfal pillanatok alatt átlátható, és egy 8 inches színes kijelzős érintőképernyős konzollal könnyedén vezérelhető.

"Az emberek 3 perc alatt eldöntik, hogy tetszik-e nekik egy termék vagy tovább keresnek. Nincs ez másként az autók világában sem. A tapintás, az autó illata és külső-belső megjelenése mind hozzájárul ahhoz, hogy a vásárló minden érzékére pozitívan ható élményben részesüljön. Így az új Fiestánál szeretnénk hangsúlyozni, hogy a kiváló menettulajdonságok, és fogyasztás, továbbá a számtalan okos technológia mellett, a kényelmi és esztétikai szempontok alapján is a legjobb választás." - mondta Györke Orsolya, a Ford Magyarország PR vezetője.



Az új modell magyarországi nagykövete Dobó Kata színésznő, aki 2008 óta elkötelezett Fiesta rajongó, és ezentúl is ezt a modellt választja. A művésznő elmondta, hogy "Lassan 10 éve Fiesta-rajongó vagyok, szinte egész felnőtt életemben ezt a modellt vezettem. Egy megbízható és jó autó nagyon sokban megkönnyíti a mindennapjaimat, hiszen néha hajnali 5 órakor már úton vagyok és a budapesti dugóban való araszolgatás után még el kell vezessek Debrecenbe, vagy így nyáron Keszthelyre, ahonnan az esti előadás után visszatérünk a fővárosba."



"A Fiestámra eddig mindenben számíthattam, sosem hagyott az út mellett. Azzal, hogy megújult, nagyobb, szebb, kényelmesebb lett talán még jobban szeretni fogom. Sőt, kislányom Szofi is ragaszkodik ahhoz, hogy ennek, mint a család legújabb tagjának már adjunk nevet is. De ez a feladat rá vár."



"Az új modellt természetesen már bejárattam, és őszintén mondom, még az eddiginél is sokkal elégedettebb vagyok, a vezetés tényleg élmény vele. Ezt már minden kényelmi funkcióval és vezetéskönnyítő extrával felszerelték, így akkor is magabiztosan és élvezettel ülnék a volánhoz, ha nem lenne már mögöttem több mint 1.000.000. levezetett kilométer."



Az új Fiesta modellek idei bevezetésénél az alapfelszereltség mellett elérhető a Fiesta Vignale luxusa, a Fiesta ST-Line sportos ereje, a Fiesta Titanium technológiai vívmányai és a Fiesta Business Technology üzleti felhasználók számára megálmodott változata is. 2018-tól pedig érkezik a Cross Over kategóriába illő Fiesta Active és az igazi performance változat, a 200 Lóerős Fiesta ST is.


További információk az új Fiestával kapcsolatban

Kapcsolatfelvétel


Forrás: Ford Sajtószoba



Márkakereskedés hírei

  • 2024. 02. 12.

    Új Ford Puma

    Új Ford Puma: csúcstechnológiás városi ragadozó Sportkocsis vezetői környezet,…
    Új Ford Puma
  • 2024. 02. 05.

    Új Ford Mustang

    Az Új Ford Mustang: amerikai legenda egy új korszak technológiájával Bemutatásra…
    Új Ford Mustang
  • 2024. 01. 28.

    Vadonatúj Transit Connect

    A Ford Pro bemutatja a vadonatúj Transit Connect et kimagasló kényelmi funkciókkal…
    Vadonatúj Transit Connect
  • 2024. 01. 28.

    Megújul a Ford Kuga SUV

    Európa legkelendőbb plug-in hibrid modellje bekeményít: Megújul a Ford bestsellere,…
    Megújul a Ford Kuga SUV
  • 2023. 11. 06.

    Vadonatúj Ford Transit Custom

    Napenergia és fejlett AI segítségével készül a vadonatúj Ford Transit Custom…
    Vadonatúj Ford Transit Custom
  • 2023. 09. 28.

    Új Ford E-Transit flotta

    Újabb Ford E-Transit flottával bővíti járműparkját a Gebrüder Weiss A Ford E-Transit…
    Új Ford E-Transit flotta
  • 2023. 08. 28.

    Ford Driving Skills for Life

    Már lehet jelentkezni a Ford Driving Skills for Life ingyenes, félnapos gyakorlati…
    Ford Driving Skills for Life

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.