Folytatódik a kőkemény, tisztán elektromos hajtású Ford F-150 fejlesztése: nézze meg, amint a prototípus majdnem félmillió kilogrammot vontat!

2019. 07. 24.


A Ford F-150 All Electric prototípusa több, mint fél millió kilogrammot vontat
                           

DEARBORN, 2019. július 23. – Amerika első számú tehergépkocsi-gyártójaként szeretjük, ha tetteink a szavaknál is világosabban beszélnek.

Nézze hát meg, amint Linda Zhang, a Ford F-150 főmérnöke bemutatja, mire képes a tisztán elektromos hajtású F-150 prototípusa: videónkban az autó 10 darab emeletes vasúti kocsit és 42 darab 2019-es F-150 pickupot vontat, amelyek együtt közel félmillió kilogrammot nyomnak! 1

A Ford már megerősítette, hogy piacra dobja az F-150 tisztán elektromos hajtású változatát, és hogy a márkakereskedésekben jövőre kapható lesz az új F-150 Hybrid is. Mindkét elektromos hajtású modell pontosan azt a keménységet, sokoldalúságot és innovációt kínálja, amit az F-150 vásárlói elvárnak e legendás autótól.1A tisztán elektromos hajtású F-150 prototípus a sorozatgyártású járműveknél sokkal nagyobb terhet vontat a filmben, de ez csak egyszeri, rövid ideig tartó bemutató. Soha ne vontasson járművével a megengedettnél nagyobb terhet. Az erre vonatkozó maximális értéket megtalálja a Kezelési Utasításban.

E-mailt/visszahívást kérek!


Forrás: Ford Sajtószoba


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények