Gabby Williams és a Ford Mustang Mach-E

2021. 02. 04.

Gabby Williams, a Sopron Basket tehetséges amerikai kosárlabdázónője nyitotta meg a Ford Mustang Mach-E közösségimédia-projektjét, a nők különleges ereje előtt tisztelgő #ShowSomeMuscle kihívást

2021. Február 1.– Manapság a nők egyre látványosabban bizonyítják erejüket, miközben egy kihívásokkal teli világban kell helytállniuk. Legyenek akár fizikai dolgozók, tanárok, ápolónők, feltörekvő politikusok vagy költők, nap mint nap tanúbizonyságot tesznek arról az erőről, amit a mindennapok megkövetelnek tőlük – a munkahelyükön és otthon egyaránt. A Ford tisztelettel adózik mindazoknak a nőknek, akik élen járnak a jelen kor kihívásainak legyőzésében, és a Mustang Mach-E modellhez fűződő #ShowSomeMuscle közösségi média-kihívásban biztosít teret arra, hogy a hétköznapok hősnői megoszthassák történeteiket a kitartásról, a találékonyságról, az együttérzésről, a kreativitásról és sok másról.

A hét elején Misty Copeland, az Amerikai Balett Színház első afroamerikai táncosa, Gabby Williams, a Sopron Basket és az WNBA játékosa és Ayana Lage, a társadalmi igazságosság szószólója is felvállalták ezt a kihívást. Ezek a tehetséges és sikeres nők most megosztják velünk személyes történeteiket, emellett pedig megnevezik azokat a nőket, akikre lelkesítő példaként tekintenek.

„Színes-bőrű sportolónak lenni azt jelenti, hogy állandóan szembe kell nézned a diszkriminációval. Éppen ezért nem is lehetnék büszkébb arra, hogy mindennap azt teszem, amiben jó vagyok. Nem csak, hogy a csapatomért és a győzelemért harcolok a pályán, hanem hogy olyan nőkért emelhetem fel a szavam, akik próbálják a férfiak által dominált sport világában feszegetni a határaikat. Ez sokszor nem könnyű, de ez tesz minket, nőket olyan keménnyé. Ezért is mondtam azonnal igent a Ford #ShowSomeMucle kihívására.”

“20 évnyi folyamatos fellépés után hirtelen megszűntek az élő előadások, és velük mindaz, amit motiválónak találtam,” mesélte Copeland. “Mégis hihetetlenül lelkesített az a bátorság és kitartás, amit sokak részéről tapasztaltam, és az az erő, ami arra ösztönözte az embereket, hogy töretlenül reménykedjenek a járvány legyőzésében. Ezért is megtisztelő számomra, hogy az elsők közt oszthatom meg történetemet a Ford Mustang Mach-E #ShowSomeMuscle kihívásban, és hogy kifejezhetem tiszteletemet a nők iránt, akik mindvégig inspiráltak engem.”

A Ford a #ShowSomeMuscle platformmal – és egy ikonikus jelképpel – segít reflektorfénybe állítani azokat a lelkesítő nőket, akik újra fogalmazták mindazt, amit eddig gondoltunk az igazi erőről. A globális kihívás keretében mindenkit arra bíztatnak, hogy mutassa meg a nőkben rejlő igazi mentális, érzelmi, vagy fizikai erőt, amely a nehéz időkben is segít helytállni a munkahelyen, segít összetartani a családot, lendületben tartani a világot.

“A Mustang Mach-E modellel a Ford újraírja az izomautókról alkotott hagyományos elképzeléseket,” vélekedett Györke Orsolya, a Ford Magyarország PR igazgatója. “Ezzel a kihívással egyértelművé tesszük, hogy az erő nemcsak a maga nyers, fizikai formájában létezhet, hanem ugyanígy megnyilvánulhat az innovációban, az empátiában, a kreativitásban, az együttérzésben és a kitartásban is. A kihíváshoz bárki csatlakozhat egy pozitív poszttal és a #ShowSomeMuscle hastag használatával.”

A Ford a detroiti születésű képzőművészt, Sydney James falfestőt kérte fel, hogy készítsen egyedi alkotásokat egy limitált kiadású, a kihívás szellemiségét hűen illusztráló #ShowSomeMuscle pólóhoz.

“Munkásságom középpontjában az erős nő áll,” mondta el James. „A pólón látható ‘Madonna of Muscle’ alakjához a detroiti közösség nőalakjaiból – a női vezetőkből, vállalkozókból és az utcán élők nőkből vegyesen – merítettem ihletet, így formálva meg egy olyan nő képét, akiből sokkal több árad, mint puszta fizikai erő.”

A történetüket megosztó tehetséges nők nagy dolgokat értek el eddig:

Gabby Williams

A WNBA sportolója, a Chicago Sky csapatában kezdte profi pályafutását, jelenleg a Sopron Basket játékosaként Európában, Sopronban él és játszik.

Williams lenyűgöző erővel és dinamizmussal uralja a kosárlabdapályát. 2019-ben debütált Európában, 2020 májusa óta erősíti az Euro League Women D csoportját vezető Sopron Basket csapatát. Gabby amellett, hogy csapatának legjobbja, a zenében és divatban is tehetséges, és lelkes aktivista.

Misty Copeland

A 20 éve hivatásos balett-táncos történelmet írt, amikor első afroamerikai nőként az Amerikai Balett Színház vezető táncosa lett. Emellett ő a szerzője két New York Times bestsellernek, a “Ballerina Body” és a “Life in Motion” című könyveknek is.

Lilliana Vazquez

Az Emmy-díjas televíziós szereplő bármit tesz, az biztosan nagyot szól. A latinx közösség büszke tagja igazi példakép mindazok számára, akik a divatszakmában és a televíziózásban szeretnének dolgozni.

Ayana Lage

A Tampában élő blogger híressé vált arról, hogy határozottan fellép a társadalmi igazságtalanságok ellen. Új anyaként nyitottan és érzékenyen írt követőinek a szülés utáni depresszióval vívott küzdelméről.



Időpontfoglalás


A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.

Márkakereskedés hírei

  • 2024. 02. 12.

    Új Ford Puma

    Új Ford Puma: csúcstechnológiás városi ragadozó Sportkocsis vezetői környezet,…
    Új Ford Puma
  • 2024. 02. 05.

    Új Ford Mustang

    Az Új Ford Mustang: amerikai legenda egy új korszak technológiájával Bemutatásra…
    Új Ford Mustang
  • 2024. 01. 28.

    Vadonatúj Transit Connect

    A Ford Pro bemutatja a vadonatúj Transit Connect et kimagasló kényelmi funkciókkal…
    Vadonatúj Transit Connect
  • 2024. 01. 28.

    Megújul a Ford Kuga SUV

    Európa legkelendőbb plug-in hibrid modellje bekeményít: Megújul a Ford bestsellere,…
    Megújul a Ford Kuga SUV
  • 2023. 11. 06.

    Vadonatúj Ford Transit Custom

    Napenergia és fejlett AI segítségével készül a vadonatúj Ford Transit Custom…
    Vadonatúj Ford Transit Custom
  • 2023. 09. 28.

    Új Ford E-Transit flotta

    Újabb Ford E-Transit flottával bővíti járműparkját a Gebrüder Weiss A Ford E-Transit…
    Új Ford E-Transit flotta
  • 2023. 08. 28.

    Ford Driving Skills for Life

    Már lehet jelentkezni a Ford Driving Skills for Life ingyenes, félnapos gyakorlati…
    Ford Driving Skills for Life

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.