Technológiai fejlesztés és ingatlanberuházás az Autó-Nexus Kft-nél

2022. 03. 28.

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-1.2.8-20-2020-02170

 

Technológiai fejlesztés és ingatlanberuházás az Autó-Nexus Kft-nél

 

  • a kedvezményezett neve: AUTÓ-NEXUS Kereskedelmi és Szolgáltató kft.
  • a projekt címe: Technológiai fejlesztés és ingatlanberuházás az Autó-Nexus Kft-nél
  • elszámolható összköltség: 75 061 782 Ft
  • visszatérítendő támogatás összege: 52 543 247 Ft
  • a támogatás mértéke: 70 %


Projekt tartalmának bemutatása: 

A projekt keretében beszerzett eszközök és az átépítés segítik a márkák és a szolgáltatásaink magas szinten tartását, aminek eredményeképpen az innovatív technológiák (hibrid és tisztán elektromos hajtás) kihívásainak való megfelelést.

Az ingatlanberuházás során az épületegyüttes északkeleti szárnyának bővítéseként a karosszériajavító és festő üzemrész átalakítása történik és az alapterületét kívánjuk növelni. Az ügyfélforgalomra koncentráló funkciók a szalontér és az ehhez kapcsolódó autóátadók a bejárati épülettömegben helyezkednek el. Ezt egészítik ki másodlagos helyiségek: raktár, szerviz, karosszéria és festőműhely, autómosó. Az ingatlanbővítéssel lehetőségünk lesz a szerviztevékenységük kapacitásának növelésére, amely ezen üzletágunk alkalmazotti létszámának növelését teszi majd lehetővé.

A beszerzésre került eszközök (szerszámkocsi, CEMB DWA3500 3D futóműállító, Padlóba telepített karosszéria húzórendszer, Laser Examiner, Fogyóelektródás védőgázas MÍG-MAG hegesztőgép, UNIOR légkulcs, DA 200/4PL 4 t perememelő ollós kivitel, SPIN 02.009.22 ultrahangos tisztító, Csavarkompresszor, Inverteres vízhűtéses ponthegesztő, AMI 5,5 kétoszlopos emelő, AMI 3,0 ECO LINE kétoszlopos emelő, DeVilbiss DV1 szórópisztoly, Festool rotációs polírozó, CEMB ER70SE EVO centírozó gép, Wulkan 4x4 HP kerékmosó berendezés, GIULIANO S228PRO Duo kerékszerelő, Karcher melegvizes ipari mosó) szintén a szerviztevékenység során lesznek hasznosítva, amely egyrészt a meglévő eszközeink technológiai modernizációját hivatott biztosítani, másrészt olyan eszközök kerültek beszerzésre, amely nem állt vállalkozásunk rendelkezésére. Ezen utóbbi eszközök beszerzése és üzembeállítása lehetőséget biztosít a szerviztevékenységünk további bővítésére.

Elsősorban arra törekszünk, hogy a fejlesztésekkel stabilizálni tudjuk a meglévő ügyfél állományunk, azzal, hogy látják és tapasztalják, hogy a fejlesztéseknek pozitív hatási vannak, legfőképp a minőségi kiszolgálásban. Nekik is szükségük van a megbízható szolgáltatóra, mert az autó és az idő nekik is prioritás és mi azon dolgozunk, hogy elégedettek legyenek velünk.    

 

  • a projekt befejezési dátuma: 2022.02.28.
  • a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02170


Elérhetőségünk

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények