FordStore kiemelt márkakereskedés

2016. 12. 07.
Novemberben megnyitottuk Ford Store kiemelt márkakereskedésünket


FordStore márkakereskedésünkben új, közvetlenebb módon ismertetjük meg ügyfeleinkkel a Ford termékeinek és szolgáltatásainak teljes kínálatát: többek közt a tavaly, 50 év várakozás után végre Európa-szerte elérhető Ford Mustangot, vagy a márka olyan nagy teljesítményű modelljeit, mint a Focus és Fiesta ST, illetve az idei újdonság, a 350 lóerős Ford Focus RS. Ugyancsak nálunk mutatkozik be a Ford európai SUV kínálatának tetejét jelentő prémium, nagy városi terepjáró, a Ford EDGE.

A Veszprémben található új FordStore márkakereskedésünkben kap helyet az új Vignale Szalon is, amelyben a vásárlók felfedezhetik a Ford új, prémium filozófiáját megtestesítő Vignale modelleket:
Ford Mondeo Vignale,
Ford S-Max Vignale,
Ford Edge Vignale,
valamint a jövőre érkező Kuga Vignale.

“Arra törekszünk, hogy a FordStore kereskedések a kategória legmagasabb szintű vásárlói élményét kínálják – a helyszínen és online egyaránt. A FordStore a Ford legjavát testesíti meg, és méltóképpen képviseli a márkát Magyarországon,” magyarázta el Szamosi Viktor, a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója. “Manapság az autóvásárlás online kezdődik. Sokan már alaposan tájékozódnak a különböző digitális csatornáink segítségével, mielőtt betérnek a Ford autókereskedésbe; ezek az ügyfeleink tisztában vannak azzal, hogy mit akarnak, egyre inkább arra vágynak, hogy a fizikai vásárlás élménye pontosan az legyen, aminek most neveztem: nagybetűs Élmény.”


KAPCSOLATFELVÉTEL

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények