Sygic navigációs alkalmazás

2017. 01. 20.
A Sygic az első navigációs alkalmazás, amit a Ford SYNC AppLink már a műszerfali kijelzőn is megjelenít

  • Új navigációs lehetőség a Ford SYNC® 3 AppLink™ rendszerben, amely a jármű érintőképernyőjén jeleníti meg az okostelefonos alkalmazásokat
  • A Sygic Car Navigation az első navigációs alkalmazás, amely már az érintőképernyőn keresztül is kezelhető
  • Az új SYNC AppLink mobil navigációs szolgáltatás a 2018-as Ford modellekben jelenik meg

A legtöbb okostelefon-tulajdonos vezetés közben is gyakran használja navigációs alkalmazásait, ezért a Ford Motor Company új funkcióval bővítette SYNC® AppLink™ rendszerét, hogy ezek az alkalmazások közvetlenül az autó érintőképernyőjén is megjelenhessenek. A Sygic Car Navigation az első ilyen alkalmazás, amely már a jármű saját kijelzőjén keresztül is kezelhető.

“A Ford tisztában van vele, hogyan használják az emberek okostelefonjaikat, ezért fontosnak tartjuk, hogy több lehetőséget kínáljunk nekik arra, hogy készülékeik szolgáltatásait az autóban is biztonságosan élvezhessék,” nyilatkozta Don Butler, a Kapcsolódó Járművek és Szolgáltatások részleg ügyvezető igazgatója. „Az új SYNC AppLink mobil navigációs funkció segít, hogy a vezető a tekintetét az úton, a kezét pedig a kormánykeréken tartsa, miközben kedvenc alkalmazását használja.”

A Pew Research Center 2015-ös felmérése szerint az amerikaiak kétharmada használ okostelefont. A több mint 1600 megkérdezett ember 67 százaléka elmondta, hogy alkalmanként navigációra is használja a készülékét autózás közben, 31 százalékuk pedig rendszeresen az okostelefonjával navigál. Ha az okostelefont egy USB-kábellel a járműhöz csatlakoztatják, a Sygic alkalmazás már nemcsak a készüléken keresztül kezelhető; az app automatikusan megjelenik az autó érintőképernyőjén, s így sokkal kényelmesebben használható. A technológia lehetővé teszi, hogy a vezetőnek ne kelljen újra meg újra a kezébe vennie telefonját, hogy annak kijelzőjéről olvassa le az útirányt. A Sygic az első mobil navigációs alkalmazás, ami kompatibilis a Ford AppLink rendszerrel, vagyis a telefon kijelzőjén látható tartalom az autó érintőképernyőjén is megjelenik. A több mint 200 ország úthálózatát és mintegy 40 kezelési nyelvet kínáló Sygic technológiát 150 millió okostelefon-tulajdonos használja világszerte. A Sygic Car Navigation alkalmazást arra optimalizálták, hogy zökkenőmentesen fusson a Ford SYNC 3 rendszeren, így az autósok több navigációs megoldás közül választhatnak.

“A Sygic elkötelezetten dolgozik a navigáció folyamatos tökéletesítésén; ez az a filozófia, ami piacvezetővé tett minket ezen a területen,” vélekedett Michal Štencl, a Sygic vezérigazgatója. “A Forddal fennálló globális kapcsolatunk részeként állandóan új, prémium színvonalú megoldások után kutatunk.”

Az új SYNC AppLink mobil navigációs funkció a 2018-as Ford modellekben mutatkozik be először. A SYNC AppLink segítségével az autósok hangvezérléssel vagy járművük érintőképernyőjéről kezelhetik kompatibilis okostelefon-alkalmazásaikat. Az alkalmazások fejlesztői könnyen SYNC-kompatibilissé tehetik termékeiket, ha a Ford Fejlesztői Program honlapról letöltik és integrálják az AppLink szoftvert.

Ide kattintva megtekintheti a Ford SYNC AppLink rendszerrel kompatibilis Sygic Car Navigation alkalmazás bemutató videóját.


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények