Intelligens gyermekágy

2017. 04. 18.

Utánozza az autó ringását, hogy a babák otthon is könnyen elaludjanak.

Sok szülő számára egyetlen biztos megoldás létezik arra, hogy a nap végén elaltassák babájukat: az éjszakai autózás, ami lecsillapítja, megnyugtatja és elálmosítja a kicsiket.

Persze ez még mindig nem jelent zavartalan éjszakát a kismamák és papák számára, akik egy felmérés szerint alig több mint ötórányi alvásra számíthatnak, vagyis a gyermeknevelés első évében 44 napi alvástól esnek el.* Ám szerencsére úgy tűnik, közel a segítség.

A Ford kifejlesztett egy kiságyat, amely a családi otthon falai közt is képes szimulálni az éjszakai autózással járó mozgásokat, a motor zúgását, sőt még az utcai lámpák fényét is. Az egyébként minden más tekintetben teljesen normális gyermekágy, a Max Motor Dreams egy okostelefonos alkalmazással kelthető életre. Videó megtekintése

“Éveken át beszélgettünk mamákkal és papákkal, így jól tudjuk, hogy a kisgyermekes szülők gyakran kétségbeesetten vágynak egy nyugodtan átaludt éjszakára. És bár egy gyors kör a családi autóval csodákra képes – hiszen a baba tényleg elalszik –, addig szegény szülők kénytelenek ébren ülni a volán mögött,” mondta el a díjnyertes Max Motor Dreams tervezője, Alejandro López Bravo, a spanyol Espada y Santa Cruz kreatív stúdió munkatársa. “A Max Motor Dreams segít abban, hogy egy csomó ember élete kicsit kellemesebbé válhasson.”

A Max Motor Dreams jelenleg még egyedi darab, ám már annyian érdeklődtek utána, hogy a vállalat azt fontolhatja, megkezdi a különleges kiságy sorozatgyártását.


Forrás: Ford Sajtószoba

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények