Új Ford szalon nyílt Kaposváron

2017. 07. 14.

Újabb mérföldkőhöz érkezett idén áprilisban a veszprémi székhelyű Autó-Nexus Kft., mivel „Somogyország fővárosában” Kaposváron megnyitotta új márkakereskedését. A Vásártéri úton található egykori Opel szalon átadta helyét a Fordnak.

-Cégünk immár a 3. Ford szalonját nyitotta meg a Dunántúlon, Veszprém, Pápa után – mondta büszkén az Autó-Nexus Kft. ügyvezetője, Császár Gábor. Mint a Kaposvári Egyetem egykori hallgatója, már ismerősként jöttem a városba.

2016-ban veszprémi márkakereskedésünk FordStore minősítést kapott, így olyan különleges modelleket is forgalmazunk, mint a Mustang, a Focus RS, az EDGE és a Vignale.

Kaposváron a cég tapasztalt kollégákkal, bővített szolgáltatásokkal és a legmagasabb színvonalon szeretné kiszolgálni régi és leendő ügyfeleit a térségben. Itt az értékesítés tekintetében a Ford márka mellett helyet kapott a kiváló ár-érték arányú Lada is, melyre egyre nagyobb az érdeklődés.

A kaposvári 5 állásos szerelőcsarnok a legkorszerűbb Ford gyári célszerszámokkal és szakképzett munkatársakkal rendelkezik. A Ford, Lada és Mercedes márkaszerviz tevékenysége az autók teljes körű szervizelésén, vizsgáztatásán, motordiagnosztikán kívül autóelektromossági szerelésekre, illetve gyári minőségű karosszéria javításra és fényezésre is kiterjed.

Új gépjármű vásárlása esetén az értékesítési tanácsadók ajánlatot tesznek ügyfeleiknek, igény esetén használtautó beszámítással. Személyre szabott finanszírozási és biztosítási megoldásokat nyújtanak. A cégcsoporton belül a Császár Rent bérautó szolgáltatást is nyújt a telephelyen.


AUTÓ-NEXUS Kft.
7400 Kaposvár
Vásártéri út 6.
+36 82 555-955
www.autonexus.hu


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények