Új Ford Mondeo

FORD MUSTANG MACH-E GT


A bemutatott modell észak-amerikai  specifikáció, Az európai specifikációk eltérőek lehetnek.
A teljesen elektromos Mustang Mach-E GT kimagasló teljesítményt nyújt, és a külseje sem hagy senkit hidegen.Nemcsak a Mustang Mach-E termékcsalád legerősebb képviselője akár 860 Nm4 nyomatékkal – de az európai Ford Mustang termékcsalád leglendületesebben gyorsuló tagja is. Ikonikus és erőteljes kialakításának köszönhetően az autó a teljesen elektromos szegmens jó kiállású és vonzó szereplője.


    

  • Mustang


    

  • Ford Mustang Mach-E


    

  • Mustang Mach-E GT


    

  • Elektromos Mustang


    

  • teljesen elektromos


    

  • kimagasló teljesítmény   

Teljesen elektromos

   

    

  • KATEGÓRIAVEZETŐ GYORSULÁS


            

KATEGÓRIAVEZETŐ GYORSULÁS        

A Mustang Mach-E GT duplamotoros összkerékhajtása és akkumulátoros elektromos hajtáslánca azonnali gyorsulást biztosít. Ennek eredményeként az autó mindössze 3,7 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/h sebességre2. A modern MagneRide® adaptív felfüggesztési technológia optimalizálja a kezelhetőséget, a nagy teljesítményű Brembo fékrendszer pedig sportautószintű érzékenységet biztosít. A különböző vezetési módok – köztük a versenypályás vezetéshez ajánlott Untamed Plus mód is – maradandó vezetési élményt nyújtanak.  


    


       

  • EGYEDÜLÁLLÓ KIALAKÍTÁS


            

EGYEDÜLÁLLÓ KIALAKÍTÁS        

A Mustang Mach-E GT jellegzetes karosszériája impozáns és sportos dizájnt biztosít, amellyel kitűnik a teljesen elektromos autók közül. Számos karosszériaszínből választhat, például a merész és exkluzív Grabber Blue vagy a Cyber Orange fényezések közül.         

A Mustang Mach-E GT utasterében stílusos és sportos környezet fogadja jellegzetes Ford Performance sportülésekkel és számos innovatív technológiával, beleértve a SYNC 4A rendszert és a díjnyertes6 B&O hangrendszert beépített hangprojektorral, amely épp olyan jól mutat, mint ahogyan szól.


       

    

  • CSATLAKOZTATHATÓSÁG


            

CSATLAKOZTATHATÓSÁG        

A Mustang Mach-E GT technológiája és csatlakoztathatósága meg fogja lepni, és egyúttal rengeteg örömöt lel majd benne. Az autóban alapfelszereltségként jelen lévő 4G modem megkönnyíti a vezeték nélküli szoftverfrissítéseket, ezzel lehetővé téve az autó folyamatos fejlődését, és idővel még kellemesebbé teszi a tulajdonosi élményt. Mindeközben az autó gépi tanulási képessége gyorsan alkalmazkodik a preferenciáihoz, és személyre szabott élményeket kínál vezetési szokásai alapján.


    


       

  • HATÓTÁVOLSÁG ÉS TÖLTÉS


            

HATÓTÁVOLSÁG ÉS TÖLTÉS        

A Mustang Mach-E GT lenyűgöző, 500 km1 elektromos hatótávolságra képes. A többféle otthoni töltési módnak, valamint a könnyen hozzáférhető, Európa-szerte gyorsan növekvő köztéri töltőhálózatunknak köszönhetően a Mustang Mach-E GT-vel nem kell kompromisszumot kötnie az autó lehetőségeit illetően.


    

   

E-mailt/visszahívást kérek!

   

Fontos információ
Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!
[1] Teljes feltöltöttség esetén. A becsült hatótávolság megállapítása a világszinten harmonizált vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történt, és a kiterjesztett kapacitású akkumulátorral rendelkező Ford Mustang Mach-E GT modellre vonatkozik. A valós hatótávolság a körülményektől, például a környezeti elemektől, a vezetési stílustól, a jármű karbantartásától, valamint a lítium-ion akkumulátor életkorától függően változhat. 
[2] A Ford Mustang Mach-E GT 2022-től lesz elérhető Magyarországon. A Ford tesztadatait 30 cm-es gördülő starttal mérték. 
[3] Ford Mustang Mach-E GT modell bővített kapacitású akkumulátorral, nagyteljesítményű egyenáramú töltéssel 
[4] Az elektromos motor(ok) maximális teljesítménye az akkumulátorok maximális töltöttsége mellett érvényes. Az eredmények a körülményektől függően eltérhetnek. 
[5] Kizárólag bővített kapacitású akkumulátorral (ER) kapható. [6] Az iF DESIGN AWARD 2020 nyertese, ebben a kategóriában: Termékkategória.
Fejlett műszaki megoldások

Fényszóróival jobban beláthatók a kanyarok
A Ford Dynamic LED fényszóró nemcsak erős, de intelligens is. A rendkívüli hatékonyságú LED-ek intenzív fényt sugároznak, és a lámpák a kormány elfordításának megfelelően pontosan követik az utat. A „hagyományos” irányjelzőket is felváltotta egy fejlettebb és jobban látható helyettesítő megoldás: az indexeléskor sorozatban felvillanó LED-sorok.

A parkolás műszaki megoldása és művészete
A következő generációs Active Park Assist nemcsak a párhuzamos, hanem
a merőleges parkolást is egyszerűbbé teszi. Ultrahangos érzékelői megállapítják, hogy befér-e a jármű, aztán számítógépes szoftver kormányozza helyére az autót. A műszaki megoldás még arra is figyelmeztet, ha olyan akadályt észlel, amely tolatásnál esetleg nem látszik.

Fejlett, kézhasználat nélküli technológia
A Ford SYNC 2 érintőképernyővel lehetővé teszi a zenelejátszás
és a mobiltelefonálás színes érintőképernyőn vagy egyszerű beszédhangparancsokkal vezérelje. A rendszer a bejövő szöveges üzenetek felolvasására is képes.

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények