ÚJ ELEKTROMOS FORD MUSTANG

A Mustang Mach-E a szabadság megtestesítője, amelyet ikonikus státuszából eredő szenvedélyünk ihletett. Készüljön fel arra, hogy újra és újra beleszeret a vezetésbe!


KÖNNYED TECHNOLÓGIA • FORD MUSTANG MACH-E
 • FORD MUSTANG MACH-E
 • FORD MUSTANG MACH-E


TEKINTSE MEG AZ ELEKTROMOS MUSTANGOT


 • FORD MUSTANG MACH-E
 • FORD MUSTANG MACH-E
 • FORD MUSTANG MACH-E
 • FORD MUSTANG MACH-E
 • FORD MUSTANG MACH-E
 • FORD MUSTANG MACH-E
 • FORD MUSTANG MACH-E
 • FORD MUSTANG MACH-E
 • FORD MUSTANG MACH-E
 • FORD MUSTANG MACH-E
 • FORD MUSTANG MACH-E
 • FORD MUSTANG MACH-E                                


ÖSSZKERÉKHAJTÁS


A korszerű elektromos kétmotoros összkerékhajtás új lendületet ad a vezetéshez. Az első és a hátsó tengelyen elhelyezett elektromos motor növeli a teljesítményt, és segít megbirkózni a nehezebb vezetési körülményekkel.2

 

MOZGÁSTÉR


Tágas belső tér, melyben minden utas kényelmesen elfér, és mindenki egyformán élvezheti a kilátást.


MINDENT ELBÍR


Akár túrafelszerelését, akár a heti bevásárlást pakolja be, a jármű hátsó és első részén egyaránt praktikus raktér biztosít sokoldalú tárhelyet bármilyen jellegű utazáshoz.


 •  
  MUSTANG MACH-E FIRST EDITION

  MUSTANG MACH-E FIRST EDITION


  A First Edition panorámatetővel, exkluzív színben érkezik, és számos innovatív technológiával rendelkezik.Európában csak limitált darabszámban kapható 2020-as szállítással.

  Tető
  B&O
  Kamera
  Panoráma
  Bang & Olufsen 10 hangszórós hangrendszer
  360 fokos

  Tudjon meg többet

 •  
  MUSTANG MACH-E

  MUSTANG MACH-E


  Oldalsó kulcsnélküli ajtónyitó, 10.5" színes érintőképernyő, 360 fokos kamera, inteligens adaptív tempomat. Világos utastéri tetővilágítás és SENSICO üléshuzatok. Tudjon meg többet. 

  Akkumlátor
  Ülések
  LED-Világítás
  600 KM1
  Fűtött első/memóriával motorosan állítható
  első/fényszóró/hátsó

  Tudjon meg többet

 •  
  MUSTANG MACH-E AWD

  MUSTANG MACH-E AWD


  Egyéni karosszéria elemek, 19 hüvelykes könnyűfém felnik, Sötét utastéri tetővilágítás és perforált SENSICO üléshuzatok, vörös varrással, Kétmotoros összkerékhajtás (AWD), Tudjon meg többet.

  Csúcsteljesítmény
  Motor
  Gyorsulás (0-100 km/h)
  565 Nm
  Kétmotoros összkerékhajtás (AWD)
  <  7,0 másodperc

  Tudjon meg többet

Modellspecifikációk összehasonlítása


 • FORD MUSTANG MACH-E FIRST EDITION
 • FIRST EDITION. RITKA KINCS.

  A First Edition panorámatetővel, exkluzív színben érkezik, és számos innovatív technológiával rendelkezik.

  Európában csak limitált darabszámban kapható 2020-as szállítással.
 •  

  INTÉZZE OTTHON A TÖLTÉST

  Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy elektromosra váltja benzines autóját! A jármű otthoni töltésével Ön minden nap akár 600 km elektromos hatótávolsággal is elindulhat, ami utazásai nagy részére bőven elegendő lesz.

  OTTHONI TÖLTÉS

  A Ford VariPower otthoni töltőkábel az alapfelszereltségű Mustang Mach-E tartozéka. Az otthoni töltés egyszerűen és hatékonyan biztosítja, hogy járműve mindig készen álljon. Egyszerű, akár egy mobil csatlakoztatása, és a FordPass alkalmazással még a töltést is távirányítással ütemezheti.   Alternatív megoldásként a Ford Connected Wallbox nagyobb kényelmet és gyorsabb töltési időt biztosít, mint a normál otthoni aljzatok.   A kutatási eredmények alapján az elektromos járművek töltésének akár 95%-a otthon vagy a munkahelyen történik, és valószínűleg ez a legolcsóbb töltési megoldás, különösképpen, ha a munkáltatója ingyenes töltést kínál a munkahelyén. Egy teljesen elektromos SUV tulajdonosaként számos otthoni és köztéri feltöltési megoldás közül választhat. (Forrás: 2018-as tanulmány a közlekedésről és a környezetvédelemről, A köztéri elektromos járművek töltési infrastruktúrájának kiépítése az EU-ban)

  1. A Ford Connected Wallbox a legkényelmesebb otthoni töltési lehetőség. Speciális partnereink.CX727 Ford Connected Wallbox Partners TBC segítenek Önnek a csatlakoztatott Wallbox otthoni telepítésében. A Ford Connected Wallbox óránként 32-48 km hatótávot képes biztosítani, és egy éjszaka alatt teljes feltöltést biztosít. A FordPass mobilalkalmazással minden töltés áramfogyasztását nyomon követheti, valamint zárfunkcióján keresztül a Wallboxhoz való hozzáférést is kezelheti.
  2. A Mustang Mach-E modellhez mellékelt Ford VarioPower otthoni töltőkábel nagyteljesítményű ipari aljzatba is csatlakoztatható. A Ford Connected Wallboxhoz hasonlóan szüksége lesz egy képzett villanyszerelőre, aki beszereli Önnél a nagyteljesítményű aljzatot.
  3. Normál háztartási aljzatot is használhat. A töltés ezzel lassabb, körülbelül 12 km hatótávot biztosít, de hasznos lehet elektromos járműve feltöltéséhez, amikor nincs fix töltőeszköz közelében, vagy töltő nélkül látogatja meg ismerőseit. Minden értéket a jellemző körülményeket figyelembe véve számoltunk ki. A tényleges töltési értékek változóak lehetnek.
 •  

  KÉNYELEM ÚTKÖZBEN

  A Mustang Mach-E rendelkezik egyenáramú nagyteljesítményű töltési lehetőséggel, aminek segítségével akár 93 km hatótávot tölthet fel mindössze 10 perc alatt egy nagyteljesítményű töltőállomáson. Tekintse meg interaktív töltőállomás-térképünket!

  TÖLTÉS ÚTKÖZBEN

  A Mustang Mach-E 10,5 kW-os beépített töltőjével mind váltóáramú, mind egyenáramú töltésre alkalmas. Egyenáramú gyorstöltővel hamarabb tölt, ami akár 150 kW (115 kW szabványos hatótávolságú akkumulátor esetén) vezérelt gyorsulást tesz lehetővé. Így mindössze 10 perc alatt 93 km hatótávval töltheti fel autóját egy nagyteljesítményű töltőállomáson (bővített kapacitású akkumulátor esetén).A Ford az IONITY alapító partnere: ez egy dinamikusan növekvő, nagy teljesítményű töltőhálózat Európa-szerte, amely 2020 végére 400 töltőállomást fog létesíteni a főbb európai autópályákon.

  A Mustang Mach-E mindhárom fő köztéri töltőtípussal tölthető lesz:

  1. A váltóáramú gyorstöltők (AC, 11-22 kW) óránként körülbelül 48 km hatótávot biztosítanak. Kiválóan alkalmas arra, hogy amíg vásárol, vagy egyéb szabadidős tevékenységet végez, töltse a járművet.
  2. Az egyenáramú gyorstöltők (DC, 50 kW) óránként körülbelül 300 km hatótávot biztosítanak. Akkor használja, ha sürgősen nagyobb hatótávra van szüksége.
  3. A nagyteljesítményű egyenáramú töltők (DC, 150 kW) 565 km hatótávot biztosítanak. Ezzel a töltési típussal komoly hatótávra tud szert tenni, annyi idő alatt, amíg megáll enni valamit.

  Minden értéket a jellemző körülményeket figyelembe véve számoltunk ki. A tényleges töltési értékek változóak lehetnek.  A FordPass mobilalkalmazás és a FordPass Connect modem segítségével ellenőrizheti a jármű akkumulátorának állapotát, megkeresheti a legközelebbi töltőállomást, és egyszerűen kifizetheti a felhasznált áramot. Otthona kényelmében tervezheti meg utazásait, és ha indulásra kész, az útitervet elküldheti Mustang Mach-E járművére.  (A FordPass Connect jelenleg Magyarországon nem elérhető.)


VÁLASSZA AZ ELEKTROMOS HAJTÁST ÉS ÉLVEZZE ELŐNYEIT


 • AKÁR ÉVI 427 820 FT ÉRTÉKŰ ÜZEMANYAG-MEGTAKARÍTÁS

  Szereti a meglepetéseket? Nézze meg, hogy a jelenlegi benzinköltségeihez képest mennyivel olcsóbb lenne az villamos energia. (Az ár irányár, szolgáltatónként eltérhet.)

  MEGLEPŐ MÉRTÉKŰ ÜZEMANYAGMEGTAKARÍTÁS
 • ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK AKÁR 1,5 MILLIÓ FT-IG

  Elektromos jármű választása esetén az állam hozzájárul a vásárlási költségekhez.

  ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK MEGTEKINTÉSE


Kérdése van a Mustang Mach-E modellel kapcsolatban?

Mustang Mach-E GYIKE-mailt/visszahívást kérek!Jelentkezzen tesztvezetésre!

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

 • [*]             

  Az új személyautókra érvényes bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza az olyan tételeket, mint a márkakereskedőkhöz történő leszállítás és az ÁFA (27%). Az új haszongépjárművekre érvényes nettó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást. Külön tételt képeznek: a jármű forgalomba helyezési illetéke és a rendszámtáblák költsége (becsült).

 • [**]             

  Teljes töltöttség mellett. A könnyűgépjárművekre vonatkozó, nemzetközi vizsgálati eljárás (WLTP) használatával becsült kapacitás a bővített kapacitású akkumulátorral rendelkező hátsókerékhajtású modellre vonatkozik. A tényleges hatótávolság a külső környezeti elemektől, a vezetési szokásoktól, a jármű karbantartásától, valamint a lítium-ion akkumulátor korától függően változhat. A WLTP végleges számadatai 2020-ban lesznek elérhetőek.

 • [***]             

  A GT modell konfigurációja alapján. Gyártói tesztelés számítógépes műszaki szimulációk segítségével. Az Ön által tapasztalt teljesítmény ettől eltérhet. 2021 nyarától elérhető.

 • [1]             

  Hátsókerékhajtás, kiterjesztett bővített akkumulátor nagy teljesítményű egyenáramú töltéssel.

 • [2]             

  Kapható összekerékhajtású, First Edition, és GT verzióban.

 • [3]             

  A Grabber Blue szín kizárólag a First Edition modelleknél érhető el.

 • [4]             

  Kizárólag bővített kapacitású akkumulátorral (ER) kapható.Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények