Fix árak. Ford szakértelem.

Nyárindító klímatisztító akció

A FORDKLIMA22 kuponkód csak a Ford Online Szerviz Bejelentkezés felületén keresztül történő időpontfoglalás esetén érvényes 2022. június 1. és 2022. augusztus 31. között. Az ajánlatot egy személy csak egy alkalommal, egy Ford járműre veheti igénybe. Az ajánlat 2022. augusztus 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A tájékoztatás nem teljes körű, további információért érdeklődjön márkakereskedésünkben vagy látogasson el a www.ford.hu weboldalra.

Baktériumok, pollenek, por és kémiai anyagok… Az autó klímaberendezésében a tél folyamán olyan anyagok rakódhatnak le és szaporodhatnak el, melyek nem csupán kellemetlen szagokat okoznak az utastérben, de az egészségünkre is károsak. A megoldás egy professzionális klímatisztítás, melynek eredményeképpen autójában egész nyáron élvezheti a kellemesen hűs és higiénikusan tiszta levegőt.

Foglaljon időpontot a Ford Hivatalos Márkaszervizek egyikében, ahol szakképzett technikusaink alaposan átvizsgálják és kitisztítják, szükség esetén pedig feltöltik, megjavítják Fordja légkondicionáló rendszerét.

Online Szervizbejelentkezés


A 20-pontos szezonális átvizsgálás:

Készítse fel autóját a nyaralásra egy alapos szezonindító átvizsgálással. A 20-pontos műszaki ellenőrzés során márkaszervizeink szakemberei a biztonsági szempontból fontos valamennyi részegységet és alkatrészt ellenőrzik, hibás működés esetén pedig kedvező ajánlatot tesznek a javításra.

A 20-pontos ellenőrzés során az alábbi területek vizsgálatára kerül sor:

(1-5)  Folyadékszintek ellenőrzése: hűtőfolyadék, szélvédőmosó, fékfolyadék, motorolajszint, kormányszervó 

(6) Hűtőrendszer tömítettségének vizuális vizsgálata 

(7) Ékszíj állapotának vizsgálata 

(8-13) Futómű és fékberendezés vizuális ellenőrzése 

(14) Kormánymű ellenőrzése 

(15) Gumiabroncsok állapotának ellenőrzése 

(16) Guminyomás ellenőrzése, beállítása 

(17)  Ablaktörlő lapátok és szélvédőmosó ellenőrzése 

(18) Fényszórók állapotának vizsgálata

(19) Világítás ellenőrzése

(20) Kürt ellenőrzése


Online Szervizbejelentkezés

 • Nyári gumiabroncs-csere
 • Klímatisztítás Ford micronAir® proTect pollenszűrő cserével

  Professzionális minőségű klímatisztítás és fertőtlenítés, melynek során a teljes rendszerből eltávolítjuk a kellemetlen szagokat okozó mikroorganizmusokat és vegyianyag származékokat, az elhasználódott légszűrőt pedig Ford micronAir® proTect pollenszűrőre cseréljük.

  26 990 Ft1

  Tekintse meg ajánlatainkat!


 • Micronair protect pollenszűrő-csere
 • Nyárigumiabroncs-csere

  Ha még nem tette meg, semmiképp ne halassza tovább. Cserélje most nyári gumikra Fordja abroncsait! A melegebb időben jobb tapadást és élvezetesebb vezetési élményt biztosító speciális mintázatú és összetételű nyári gumikkal biztonságosabban közlekedhet és kedvezőbb fogyasztást érhet el.

  Foglaljon most!


 • Ford Lifestyle termékek
 • Ford Lifestyle kollekció

  Vérpezsdítő Mustang, elegáns Vignale, ultramodern Mach-E, macho Ranger… A Fordnak sokféle arca van, ami nemcsak az autók karakteres stílusában köszön vissza, hanem a Ford Lifestyle Kollekció gazdag kínálatában is. Válogasson kedvére különleges ajándéktárgyaink, ruházati cikkeink és divattermékeink között!

  Fedezze fel a Ford Lifestyle kollekciót!


[1] A feltüntetett javasolt bruttó fogyasztói ár a klímatisztító spray-vel történő klímatisztításra és 1 db Ford micronAir® proTect pollenszűrő cserére vonatkozik, valamint a 2017-es gyártási évtől forgalomban lévő Ford Fiesta modellekre érvényes.  Az ár tartalmazza a termék-, és munkaóradíjat. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények