Ford Mustang GT

Jármű részletei

  • Kezdőár 15 125 000 Ft
  • MagneRide Felfüggesztés
  • Ütközésmegelőző Rendszer
  • Digitális LCD műszerfal
  • Vezetési módok Normál, Sport, Versenypálya, Havas/Vizes
###Mustang ** 5.0 V8 GT ** Felszabadult Élvezze a szél simogató érintését a magával ragadó Ford Mustang Convertible modelljében! A Fastback modell minden tulajdonságával és kiemelkedő teljesítményével rendelkező Convertible vezetése hozzáadott izgalmat nyújt, a nyitott tetőnek köszönhetően.

Jellemzők

Utastér

Foglaljon helyet!

A Mustang belső tere a Fordra jellemző egyedi dizájn és mesteri kidolgozás tökéletes bizonyítéka. Számos típusú kárpit áll rendelkezésére a választáshoz, beleértve a prémium bőrborítást, mely vonzó színekben és kontrasztos varrással érhető el.

Összekapcsolva

Ford SYNC 3 Az új Ford SYNC 3 rendszer könnyedén együttműködik okostelefonjával, így mindent egyszerűen vezérelhet a telefonhívásoktól és szöveges üzenetektől kezdve, a zenén át, a műholdas navigációig – mindezt a 8"-os érintőképernyőn keresztül, vagy egyszerű Hangvezérléssel (magyar nyelven jelenleg nem elérhető). (Alapfelszereltség) Érintőképernyő A SYNC 3 érintőképernyője támogatja a többérintéses „pöccintés” és „csippentéses zoom” kézmozdulatokat; az alkalmazások ikonjait és a háttérképeket pedig ugyanúgy elrendezheti, mint táblagépén vagy okostelefonján. AppLink, Apple CarPlay és Android Auto A SYNC rendszerrel kompatibilis alkalmazásokat az AppLink programmal kezelheti, az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével pedig a SYNC képernyőjén keresztül navigálhat okostelefonja funkciói között úgy, mintha csak a saját készülékén tenné. Digitális LCD műszerfal Testre szabhatja, hogy menet közben milyen információk jelenjenek meg a Mustang új, teljesen digitális műszerfalán. Három üzemmód – Normál, Sport és Versenypálya – közül választva szabhatja testre a megjelenő információkat, sőt akár a műszerek színét is. (Alapfelszereltség) Mustang MyMode Segítségével eltárolhatja kedvenc vezetési beállításait, beleértve a felfüggesztésre és a kormányzásra vonatkozóakat is.

Jellemzők

Külső

Sportos

Az új Mustanggal az autó dinamikus teljesítménye alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához. MagneRide felfüggesztés A Mustang immár MagneRide felfüggesztéssel is választható, ez teszi csúcsélménnyé a vezetését. A rendszer másodpercenként ezerszer ellenőrzi és szabályozza magát, hogy kivételes stabilitást, kényelmet és kormányzást biztosítson. A négy választható beállításnak – Normál, Sport, Versenypálya és Drag – köszönhetően az útviszonyokhoz és vezetési stílusához igazíthatja a gépjármű irányíthatóságát. (Választható) Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC) A túl- vagy alulkormányzás kompenzálására fejlesztett ESC rendszer észleli a kormányzásban, fékezésben és a gépkocsi viselkedésében beálló hirtelen változásokat, és úgy módosítja az egyes kerekekre jutó nyomatékot, hogy Ön biztonságosan az úton maradjon. (Alapfelszereltség)

Lendületes

A Mustang mindig is egyedi sportautó volt, és az általa nyújtott élmény most új magaslatokba emelkedik. A független hátsó felfüggesztéssel ellátott, speciálisan kialakított alvázat arra tervezték, hogy ez legyen a valaha létező leggyorsabb Mustang. Az oldalirányú merevség növelése a jármű hátsó részén, az új lengéscsillapítók és stabilizátor rudak pedig az irányíthatóságot fokozzák. Önzáró differenciálmű A Mustang önzáró differenciálműve ideális a hátsókerékhajtású sportkocsikhoz. Ha az egyik kerék csúszni kezd, a motor nyomatéka automatikusan átkerül a másik kerékre. Ez jelentősen javítja a tapadást és a gyorsulást, amikor egy kanyarból kifelé, illetve csúszós felületeken gyorsít. (Alapfelszereltség) Választható vezetési módok Az új Mustangon elektronikusan kalibrálhatóak a jármű tulajdonságai. Négy választható mód érhető el - Normál, Sport, Versenypálya és Havas/Vizes – amik a vezetési körülményektől függően meghatározzák a gázreakció, az automata sebességváltó, a kormánymű és az elektronikus stabilitásvezérlés beállításait. (Alapfelszereltség)

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények