Ford Mustang EcoBoost

Jármű részleteiMustang EcoBoost

Szabadon A világ legkelendőbb sportkupéja* egyre tökéletesebbé válik. Az új, még inkább áramvonalas dizájn, a még több fejlett technológia és a nagyobb teljesítmény is azt bizonyítja, hogy az új Ford Mustang több, mint egyszerű sportautó: a Ford szíve és lelke.

Jellemzők

Utastér

Összekapcsolva

Ford SYNC 3 Az új Ford SYNC 3 rendszer könnyedén együttműködik okostelefonjával, így mindent egyszerűen vezérelhet a telefonhívásoktól és szöveges üzenetektől kezdve, a zenén át, a műholdas navigációig – mindezt a 8"-os érintőképernyőn keresztül, vagy egyszerű Hangvezérléssel (magyar nyelven jelenleg nem elérhető). (Alapfelszereltség) Érintőképernyő A SYNC 3 érintőképernyője támogatja a többérintéses „pöccintés” és „csippentéses zoom” kézmozdulatokat; az alkalmazások ikonjait és a háttérképeket pedig ugyanúgy elrendezheti, mint táblagépén vagy okostelefonján. AppLink, Apple CarPlay és Android Auto A SYNC rendszerrel kompatibilis alkalmazásokat az AppLink programmal kezelheti, az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével pedig a SYNC képernyőjén keresztül navigálhat okostelefonja funkciói között úgy, mintha csak a saját készülékén tenné. Digitális LCD műszerfal Testre szabhatja, hogy menet közben milyen információk jelenjenek meg a Mustang új, teljesen digitális műszerfalán. Három üzemmód – Normál, Sport és Versenypálya – közül választva szabhatja testre a megjelenő információkat, sőt akár a műszerek színét is. (Alapfelszereltség) Mustang MyMode Segítségével eltárolhatja kedvenc vezetési beállításait, beleértve a felfüggesztésre és a kormányzásra vonatkozóakat is. Megjegyzés: a SYNC 3 integrálásával

Jellemzők

Külső

Intelligens

Az új Mustang intelligens felszereltségei még különlegesebbé varázsolják a vezetés élményét. A Mustang logót vetítő beépített lámpák a földre vetítik az ikonikus Mustang logót, amikor Ön kinyitja az ajtókat. Ha hátramenetbe kapcsol, a tolatókamera automatikusan megjeleníti az autó mögötti teret a 8"-os TFT kijelzőn. Az Ütközésmegelőző rendszer figyelmeztet egy, a jármű előtt haladó autóval való lehetséges ütközésre és működteti a fékeket, amennyiben Ön nem reagál időben. Az Adaptív sebességtartó automatika automatikusan fenntartja a kívánt távolságot az Ön előtt haladó járműtől. Mindezeken felül a Prémium hangrendszer (választható) optimális hangzást biztosít a szórakoztató utazáshoz.

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények