Kezdőár 28 350 000 Ft

Ford MACH-E ELEKTROMOS

Kezdőár 28 350 000 Ft

Jármű részletei

  • Hatótávolság akár 610 km
  • 0-100 KM/H 3,7 MP
  • 10 perc töltés 119 KM2


Bemutatjuk a MUSTANG MACH-E modellt


A Ford első teljesen elektromos modelljét! Gyönyörűen kidolgozott dizájn, a legmodernebb technológiák és akár 610 km elektromos hatótáv.

A Mustang Mach-E egy azonnali gyorsulásra képes elektromos SUV; GT modellváltozata mindössze 3,7 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h sebességre.

Készüljön fel arra, hogy újra beleszeret a vezetésbe!Utastér

Első csomagtartó

A Mustang Mach-E egy kicsival több tárolást biztosít elöl. A kényelmesen elhelyezett első comagtartó akár 88 literes további tárolóhelyet biztosít. Ideális az otthoni töltőkábel tárolására a spontás hétvégi kirándulásokon.

Vezetői profil és személyre szabhatóság

Amikor párosítja okostelefonját a FordPass-szal, a Mustang Mach-E a különböző beállításokat az Ön előre kiválasztott preferenciáihoz igazítja. Ide tartozik az ülések és tükrök, valamint a kedvenc rádióállomása beállítása, sőt, még a hangulatvilágítás és a műszerfal tetszés szerinti személyre szabása is. A még személyesebb élmény érdekében létrehozhatja saját egyedi profilképét is.

Panorámatető

Az opcionális panorámatető természetes fénnyel árasztja el a belső teret, így az utastér még tágasabbank tűnik. A speciális belső burkolatnak köszönhetően a belső tér nyáron hűvösebb, télen melegebb marad.

B and O hangrendszer

Készüljön fel a 10 hangszórós B&O hangrendszer erőteljes hangélményére! A Bang & Olusfen otthoni hangszórói által ihletett műszerfalba épített gyönyörű hangprojektor már el is nyert egy rangos belsőépítészeti díjat. A rendkívül hatékony, könnyű és kis helyet foglaló mélynyomó erőteljes basszust sugároz.

Külső

Aktív parkolást segítő rendszer

Ha kívánja, az autó le is parkol Ön helyett. Aktiválás után az Intelligens Aktív Parkolássegítő először azonosítja a megfelelő merőleges vagy párhuzamos helyet, majd ezután könnyedén be- vagy kikormányozza az autót. A hátrameneti és az oldalsó parkolást segítő eszközök hangjelzést is adnak, ha túl közel kerül az Ön körül lévő tárgyakhoz.

Távoli járművezérlés

A FordPass távvezérlő funkciói lehetővé teszik a Mustang Mach-E bezárását és kinyitását, a motor elindítását vagy leállítását, valamint a töltés állapotának gyakorlatilag bárhonnan történő ellenőrzését. Beállíthat indítási ütemezést is, hogy a jármű beállításai pontosan olyanok legyenek, amilyennek Ön szeretné, még mielőtt beülne a volán mögé.

Telefonkulcs funkció

Nincs több kulcskeresgélés. Okostelefonját kulcsként használhatja a Mustang Mach-E indításához és működtetéséhez. A FordPass alkalmazással fizikai kulcs nélkül is kinyithatja a csomagtartót, és bekapcsolhatja a Mustang Mach-E távindítási funkcióját.

Kézhasználat nélküli csomagtérajtó működtetés

A kézhasználat nélküli csomagtérajtó működtetés megkönnyíti a hozzáférést a Mustang Mach-E csomagtartójához, ha a keze foglalt. A rendszer érzékeli, ha a kulcs vagy a csatlakoztatott okostelefon hatótávolságon belül van, ekkor egyszerűen mozgassa a lábát a hátsó lökhárító közepe alatt, és a csomagtartót anélkül nyithatja, hogy hozzá kellene érnie az autóhoz. Kinyithatja és bezárhatja az autóban ülve is.

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a márkakereskedéssel!

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények