Kezdőár 22 500 000 Ft

Ford Mustang Gt

Kezdőár 22 500 000 Ft

Jármű részletei

 • Kombinált CO2-kibocsátás 268 g/km
 • Hatékonysági besorolás G
 • Kombinált üzemanyag-fogyasztás 11.8 L/100kmMUSTANG GT

EGY FENEVAD EREJÉVEL A Mustang GT modellt a Mustang híres 5,0 literes V8 motorjának továbbfejlesztett változata hajtja, ami a nagyobb teljesítmény érdekében kettős befecskendezési technológiát kapott.

Utastér

TÖLTSE LE A FORDPASS ALKALMAZÁST ÉS FEDEZZEN FEL TOVÁBBI LEHETŐSÉGEKET

A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálhatja a járművét, amennyiben elfelejtette, hol parkolt le vele, vagy akár távolról is nyithatja, zárhatja az ajtókat. Ellenőrizheti továbbá az üzemanyagszintet, a futásteljesítményt, a gumiabroncsnyomást, és közvetlenül a telefonjára kaphat a járműve állapotával kapcsolatos értesítéseket. A telefonról közvetlenül az autóba küldött úticél megjelöléssel még a műholdas navigációs rendszert is kényelmesen beállíthatja otthonról.

A SYNC 3 HASZNÁLATÁHOZ AZ UJJÁT SEM KELL MOZDÍTANIA

A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével egyszerűen kapcsolódhat mobiltelefonjához, hívásokat intézhet, zenét hallgathat, navigálhat, sőt még a szöveges üzeneteit is felolvastathatja. A beszédhanggal és a színes érintőképernyőn egyszerű mozdulatokkal is vezérelhető SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz, az Applink funkció pedig különböző okostelefonos alkalmazások használatát is lehetővé teszi. Akár a környéken található éttermek között is böngészhet. (A hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

Külső

EGY FENEVAD EREJÉVEL

A Mustang GT modellt a Mustang híres 5,0 literes V8 motorjának továbbfejlesztett változata hajtja, ami a nagyobb teljesítmény érdekében kettős befecskendezési technológiát kapott. Ezzel szemben a Mustang Mach 1-ben egy félelmetes erejű, speciálisan módosított és kalibrált 5,0 literes V8-as motor található, ami 7250-es fordulatszámon 460 lóerő teljesítményre, 4900-as fordulatszámon pedig 529 Nm nyomatékra képes. A motorokhoz mindkét típusnál választható egy finoman, de határozottan kapcsoló 6 sebességes manuális váltó, vagy egy kifinomult, 10 sebességes automata váltó.

TECHNOLÓGIA, AMELLYEL ÉLMÉNY MINDEN UTAZÁS

A Ford Mustang számos különleges műszaki megoldással fokozza a vezetési élményt. A 12"-os digitális műszerfal például fontos információkat jelenít meg a választott vezetési üzemmódnak megfelelően, a Track Apps segítségével pedig valós időben ellenőrizheti a jármű teljesítményadatait. Az opcionális MagneRide™ lengéscsillapító automatikusan az adott útviszonyokhoz igazítja a felfüggesztés beállításait, ami szinte kisimítja az utat Ön előtt, bárhol is jár.

ÜVÖLT, HA KELL

A Ford Mustang GT a Mach 1-hez hasonlóan aktív szelepes kipufogórendszert kapott, ami lehetővé teszi a jármű hangjának módosítását: Race Track üzemmódban hangosabban szólhat a motor, míg Quiet üzemmódban a jármű jóval diszkrétebben közlekedik.

Colour swatch

 • Festés

  Oxford White

 • Festés

  Race Red

 • Festés

  Antimatter Blue

 • Festés

  Shadow Black

 • Festés

  Iconic Silver

 • Festés

  Carbonized Gray

 • Festés

  Velocity Blue

 • Festés

  Twister Orange

 • Festés

  Lucid Red

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények