Kezdőár 35 572 000 Ft

Ford Explorer

Kezdőár 35 572 000 Ft

Jármű részleteiFORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

A Ford Explorer egy minden tekintetben különleges SUV. Elegáns formái a tekintélyt parancsoló méretek ellenére is a kifinomultság érzetét keltik. A lenyűgöző megjelenésű, ugyanakkor sokoldalúan alakítható utastérben akár hét ember is kényelmesen utazhat, miközben a poggyászuk is gond nélkül elfér a tágas csomagtérben. Az intelligens összkerékhajtással kombinált fejlett plug-in hibrid rendszer pedig minden körülmények között meggyőző teljesítményt nyújt, miközben bámulatosan hatékony is. A számos kényelmi funkcióval és intelligens technológiával felszerelt Ford Explorerrel stílusosan hódíthatja meg a világot.

Utastér

INTELLIGENS BIZTONSÁGTECHNOLÓGIA

A Ford Explorerben fejlett műszaki megoldások sora gondoskodik az Ön és családja, valamint a többi közlekedő biztonságáról. Egyes rendszerek aktív segítséget nyújtanak a balesetek megelőzésében. Ilyenek például a Gyalogosfelismerő rendszerrel ellátott Ütközésmegelőző rendszer és a Borulásgátló. Mások, mint például az Ütközés utáni automatikus fékezés funkció, a balesetek súlyosságát mérséklik.

KALANDRA TERVEZTÜK

A Ford Explorer már a kezdetektől a megbízhatóság és a kifinomultság jegyében épült. Kényelmes utasterében 7 személy is elfér, az üléseket lehajtva egy 2274 literes, sokoldalú csomagtér áll a rendelkezésére, a 840 Nm-es nyomatékú erőforrással pedig akár egy 2500 kg-os utánfutót is elvontathat. Szóval nem számít, hogy golfhétvégét vagy hosszabb családi utazást tervez, az Explorerrel soha nem lesz helyszűkében.

DŐLJÖN HÁTRA ÉS ÉLVEZZE AZ UTAZÁST

Minden egyes pixelre a digitális műszerfalon. A pazar bőrülések legutolsó öltésére. Minden anyagra, amit az utastérben lát és tapint. A Ford Explorer tervezése és kialakítása során valamennyi részletre odafigyeltünk. Az eredmény egy bámulatos szépségű, kifinomult, ugyanakkor sokoldalúan alakítható belső tér. Kényeztesse fülét az autóhoz tervezett B&O audiórendszer különleges hangzásával, fedezze fel a 12,3”-os digitális kijelző mögött rejlő SYNC-rendszer képességeit, és élvezze a FordPass mobilalkalmazás kifinomult szolgáltatásait. Mindig talál majd okot, hogy útnak induljon.

Külső

ERŐLKÖDÉS NÉLKÜL

A Ford Explorer elegánsan ötvözi a masszív SUV képességeket a kifinomult hibridek hatékonyságával. A gondosan megtervezett 3,0 literes, V6 EcoBoost benzinmotorral kombinált plug-In hibrid rendszer üzemanyaghatékonyságának köszönhetően Ön minden eddiginél kedvezőbb kibocsátás mellett fedezheti fel a világot. A fejlett, forgatható tárcsával vezérelhető, 10 sebességes automata sebességváltó pedig gondoskodik róla, hogy a jármű mindig a megfelelő sebességfokozatban legyen. A Ford Explorert arra tervezték, hogy páratlan vezetési élményt, lélegzetelállító menetdinamikát és magabiztos irányítást biztosítson minden körülmények között.

Colour swatch

 • Festés

  Oxford White

 • Festés

  Star White

 • Festés

  Agate Black

 • Festés

  Iconic Silver

 • Festés

  Atlas Blue

 • Festés

  Lucid Red

 • Festés

  Carbonized Gray

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Nexus Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Nexus Kft.Vélemények