FORD TRANSIT

Kezdőár
8 714 669 Ft

Tengelytávok

széles választéka

ACC adaptív

sebességtartó automatika

2,2 tonnáig

rakodható

Galéria

Jellemzők Utastér
 • Ford SYNC- modern kihangosítási technológia

  A Ford SYNC lehetővé teszi a zenelejátszás hangparancsokkal történő vezérlését, a bejövő hívások fogadását és a kimenő hívások kezdeményezését. Ha például, otthona szerepel mobilja névjegyzékében, akkor Önnek csak annyit kell mondania, hogy "Call otthon” és a rendszer automatikusan tárcsázza a számot. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n, az MP3-lejátszón/iPod®-on vagy a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonon lévő zeneszámokat. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteit is felolvassa.

 • Rakodótér

  Az új Transit óriási, akár 15,1 m³-es hasznos raktérrel rendelkezik, és (az alapfelszereltséghez tartozó rekeszfal használatakor) akár 4,2 m rakodási hossz érhető el. Ezenfelül, a jármű akár 2,2 tonnáig rakodható

Jellemzők Külső
 • Kevésbé fárasztó vezetés, gazdaságosabb utazások

  Az Adaptív Sebességtartó Automatikával (ACC) beállítható egy sebesség, amelyet a rendszer fékezésig, illetve gyorsításig fenntart. A kormányon található váltógombokkal vezetés közben is be tudja állítani a sebességet.

 • Méretek...

  Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén Önnek megfelelő felszereltségű járművet állíthat össze . Bármi is vállalkozásának profilja, bármik is igényei, talál ezeknek megfelelő Transitot.

Blazer Blue
Festés
Blazer Blue

Jelentkezzen tesztvezetésre!
TesztvezetésFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok