KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓ

FORD 2018 FOCUS VIGNALE

Kezdőár
9 600 000 Ft

Motoros/Fűthető/Bőr

Vezetőülés

Kormányról vezérelhető

Audiorendszer

Aktív Asszisztens

Parkolás

Focus Vignale

Karakteres luxus és exkluzív megoldások. Ez egy igazán fejlett és intelligens autó. Fedezze fel az új Focus Vignale csúcskategóriás külsejét, minőségét és kidolgozottságát!

Galéria

Jellemzők Utastér
 • Élő zenei hangzás

  A praktikus elemeknek és az innovatív technológiáknak köszönhetően tökéletesen ellenőrzése alatt tarthatja az új Focust. ICE csomag 46: SYNC rádió 8"-os érintőkijelző navigációval és hangvezérléssel, kormányról vezérelhető audiorendszer, 6 hangszóró, AppLinkAndroidAuto/Apple CarPay,4.2"-os színes kijelző a kormány mögött.

 • Adja át magát a kényelem luxusának!

  Az új Focus Vignale ülései nem csupán a kényelem luxusát, de luxus színvonalú kényelmet nyújtanak. Az autó belső terét borító bőrkárpitozás minden elemére jellemző az aprólékos kidolgozottság. Az utazás élményét pedig tovább fokozza a modern és innovatív műszaki megoldások széles választéka.

Jellemzők Külső
 • Több, mint kifinomult

  A Vignale egyet jelent a luxussal, melyet a legapróbb részletekben is felfedezhet. Az exkluzív Vignale modellekre jellemző króm díszítőelemek, az egyedi könnyűfém keréktárcsák és metálfényezések, mind kihangsúlyozzák a Vignale különlegességét.

 • Látni és látszani

  A Dinamikus LED fényszórók adaptív kanyarvilágítással a kameratechnológiára támaszkodva változtatják a világítási mintázatot, megvilágítva a kanyarokat, mielőtt még azokat bevenné. Így biztosítanak könnyebb és pihentetőbb vezetést éjszaka.

Frozen White
Festés
Frozen White

Jelentkezzen tesztvezetésre!
Tesztvezetés időpontfoglalás

Feltételek Adatvédelem Állásajánlatok