KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓ

FORD Mondeo Vignale

Kezdőár
15 050 000 Ft

ICE 76

Csomag

Adaptív LED-es

Fényszóró

Fűthető állítható

Vezetőülés Memóriával

Mondeo Vignale

Az új Ford Mondeo az elegáns és magabiztos stílus megtestesítője. A külsején elvégzett finomítások azonban nem csupán a megjelenését hivatottak tökéletesíteni. A Ford Mondeo szemet gyönyörködtető kialakítása az Ön érdekeit szem előtt tartva készült. Az áramvonalas vonalvezetésnek köszönhetően, könnyebben hasítja a levegőt, mint bármikor ezelőtt. Ezen felül, a hatékonyan kialakított hátsó panelek csökkentik a turbulenciát és növelik a stabilitást.

Galéria

Jellemzők Utastér
 • A Mondeóval gyerekjáték a parkolás

  Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika segít parkolóhelyet találni.

  Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika beazonosítja a megfelelő parkolóhelyeket, és képes automatikusan bekormányozni az autót. Sőt, még ki is tud parkolni. Önnek mindössze a gáz- és a fékpedált, illetve a sebességváltót kell működtetnie (a képernyőn megjelenő utasításokat és hangjelzéseket követve).

  Segít beparkolni.

  Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika képes a gépkocsit egy nála mindössze 20%-kal hosszabb vagy szélesebb, párhuzamos vagy merőleges parkolóhelyre bekormányozni. Csak nyomja meg a gombot, és az érzékelők megkeresik a megfelelő parkolóhelyet, amint a jármű elhalad mellettük. Ezután a rendszer automatikusan bekormányozza a járművet, miközben Önnek csak a sebességváltót, illetve a gáz- és a fékpedált kell működtetnie.

  Majd újra kiállni.

  A Parkolóhelyről kiállási segítség hasonlóképpen működik, segít Önnek kikormányozni a járművet egy párhuzamos parkolóhelyről. A rendszer kormányoz, miközben Ön a gáz- és fékpedált, illetve a sebességváltót működteti. Amikor a rendszer befejezte a kiparkolást, a műszerfalon megjelenik a „Take control of steering” (vegye át a kormányzást) üzenet.

Jellemzők Külső
 • Intelligens összkerékhajtás (AWD)

  Az intelligens összkerékhajtással felszerelt Ford Mondeo folyamatosan figyeli a vezetési környezetet, és optimalizálja a tapadást, a nyomatékot szükség szerint elosztva a kerekek között. A műszerfalon található kijelző a nyomatékmegoszlást mutatja, tájékoztatva Önt, hogy milyen a csúszás mértéke az egyes kerekek alatt.

 • Ütközésmegelőző rendszer gyalogos- és kerékpáros-észleléssel

  Az érzékelők és a kamera segítségével az ütközésmegelőző rendszer éberen figyeli az Ön előtt haladó járműveket, kerékpárosokat és gyalogosokat. A rendszer észleli a jármű előtti tárgyakat, és figyelmezteti Önt egy lehetséges ütközésre. Ha Ön nem reagál a rendszer figyelmeztető jelzéseire, az autó automatikusan működteti a fékeket, hogy segítsen elkerülni a balesetet, vagy csökkenteni annak következményeit.

Válasszon eredeti Ford alkatrészeket!
Alkatrészek

Jelentkezzen tesztvezetésre!
Tesztvezetés időpontfoglalás

Feltételek Adatvédelem Állásajánlatok